TTC Rooigem

Een club waar iedereen welkom is!

Competitie

TTC Rooigem Gent stimuleert een gezonde competitieve activiteit

Interclub

TTC Rooigem Gent heeft in haar lange geschiedenis een stevige reputatie in België en Vlaanderen opgebouwd en wil die voortdurend verbeteren. De club telt ruim 100 competitiespelers. Zij vormen ongeveer 20 competitieploegen bij de heren, dames, veteranen en jeugd, verspreid over nationale, landelijke en provinciale reeksen. Veel spelers van de nationale ploegen komen uit de eigen jeugdwerking. De thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdagnamiddag- en avond. De club is ook steeds vertegenwoordigd in de provinciale en nationale bekercompetities.

Toernooien

We stomen onze competitiespelers klaar voor belangrijke individuele tornooien, zoals de provinciale en nationale kampioenschappen. Tussendoor kan je toernooien spelen over het hele land, vergezeld door ervaren tornooigangers van alle leeftijden en klassementen. Op onze startpagina vind je regelmatig een bijgewerkte lijst van toernooien, door ervaren tornooiganger Koen Taghon.

Training

De competitiespelers trainen met gediplomeerde trainers op dinsdagavond vanaf 19.00u voor E en D-klassementen en vanaf 20u30 voor C en B-klassementen. Dit is enkel voor de spelers die niet in de jeugdcompetitie spelen. Ook woensdag kunnen alle competitiespelers vrij trainen vanaf 19.30. Jeugdspelers tot 17 jaar, die actief zijn in interclub, krijgen extra training op woensdagnamiddag van 17.30 u tot 19.30 u.

Inschrijving

Inschrijven doe je in de maand mei van het vorige seizoen. De spelers of speelsters in de Nationale, Landelijke en Provinciale reeksen betalen 125,00 euro per seizoen. De spelers in de jeugdcompetitie betalen 75,00 euro per seizoen.

Een clubtrui kost 13 € (T-shirt) of 35 € (Polo).

Opgelet: Deze afdeling is bestemd voor geïnteresseerde en sterk gemotiveerde spelers en speelsters. Een beginvaardigheid is wel vereist.

Onze club in de liga

Contacteer ons competitiebestuur

Naam

Functie

Telefoon / Gsm

Email

Luc Versluys

Voorzitter

0474/71.10.30

luc.versluys@telenet.be

Peter De Coninck

Secretaris

Tornooien

Veteranen

0474/98.48.22

deconinck.peter@skynet.be

Patrick Van Hoecke

Interclubleider A-G

0474/53.55.56

patrick.vanhoecke@skynet.be

Frederik Ampe

Interclubleider H-M

0476/56.74.47

frederik_ampe@hotmail.com

Jordy Ghequière

Bestuurslid

Sponsor

0487/46.99.14

ghequiere.jordy@gmail.com

Stijn De Brauwer

Bestuurslid

0488/26.01.56

db_stijn@hotmail.com