Pronostiek WK 18

Beste Rooigemnaar,

Van 14 juni tot en met 15 juli 2018 kunnen de voetbalfanaten opnieuw genieten van een pot voetbalt tijdens het WK in Rusland. Voor zij die denken dat voetbal een wetenschap is, is dit  WK een uitgelezen kans om deel te nemen aan de WK –pronostiek.

Wat valt er te winnen?
Ook hier geldt "deelnemen is belangrijker dan winnen", hoewel we voor enige spanning een geldelijke bijdrage verwachten. Per ingevuld formulier vragen we een bijdrage van 5,00 euro te storten. Alle bijdragen worden in één pot gebracht. De winnaar zal 40% krijgen, zilver krijgt 30%, brons 20% en de vierde zal getroost worden met 10%.
Opmerking: Bij een gelijke score wordt de winnaar de persoon die de uiteindelijke WK-winnaar heeft voorspeld. Indien dit geen uitsluitsel brengt, dan wordt het prijzengeld van de te betwiste plaatsen netjes verdeeld.

Deelnemen?
Je moet lid zijn van TTC Rooigem en ouder zijn dan 16 jaar. Zowel het formulier als de storting van de bijdrage moeten TEN LAATSTE op 13 juni om 24:00 uur.
De bijdrage moet TEN LAATSTE op 13 juni om 24:00 uur gestort worden op het rekeningnummer BE90 8900 1476 3532 met de vermelding "Pronostiek WK 2018 + uw naam of ploegnaam".

Je mag meerdere pronostieken invullen of als groep een pronostiek deelnemen.

De pronostiek, ploegnaam en naam worden gemaild naar roberto.boucque@gmail.com

Hoe het formulier invullen?
Het formulier kan je in bijlage.

Veel succes!!
Roberto