B-PLOEG WINT 12-4 : GOUDEN PUNTEN IN 2de NATIONALE

Onze B-ploeg heeft belangrijke punten behaald in de inhaalmatch tegen Tiège.

Deze match werd uitgesteld voor jeugdspeler Adrien Rassenfosse die in de loop van de week gekwetst geraakte. De tijd voor de vele communicatie in dat verband hadden we beter in iets anders gestoken.

In ieder geval, deze sterke B4-speler werd vervangen door een C2 van Tiège die op de hele avond geen enkele set zou winnen. Tegen een opstelling B4-B4-B6-C2 werd het uiteindelijk een vlotte 12-4 winst.

Het zag er nochtans eventjes anders uit toen Brecht Vyncke 9-6 achterstond in de belle tegen Pirard, maar Brecht boog de scheve situatie nog recht en was de tussenstand 3-3. Daarna kwam onze B-ploeg onder stoom en werden de Luikenaars platgewalst. Johan D'Havé en Jeroen Van Hoecke (slechts 1 set verlies) pakten 4 op 4. Brecht en de uitstekend ingevallen Nick Franck deden de rest en wonnen elk 2 matchen.

Hierdoor eindigen we het jaar 2015 nog met een positieve noot en laten we de rode lantaarn aan Arc en Ciel dat 17 punten heeft terwijl onze B-ploeg samen met Sokah en AFP Antwerpen 18 punten heeft. Nog veel werk te doen in 2016, maar een hoopgevend resultaat.

Dank aan de talrijke supporters die ons steunden tijdens deze rare vrijdagavondmatch in 2de nationale.